— HLAVNÍ MENU —

Naše pečlivě sestavené, sezónní menu potěší vaše chutě

POLÉVKY 

Silný hovězí vývar / Brodo di manzo

Čirý a aromatický hovězí vývar z pomalu taženého masa a zeleniny, podávaný s masem,

zeleninou a nudlemi

65 Kč

Rajčatová krémová polévka

Jemný krém z rajčat s vůní čerstvé bazalky, podávaný s opečeným kváskovým chlebem.

Lehký a svěží začátek vašeho menu

65 Kč

PŘEDKRMY

Hovězí tatarák / Tartare di manzo

Z vyzrálého hovězího masa s kapary, dijonskou hořčicí, šalotkou a vaječným žloutkem.

Servírovaný na břidlici s opečeným kváskovým chlebem.

225 Kč

Patagonské kalamáry / Calamari patagonici

Jemné kalamáry s tenkým křupavým obalem, servírované s citronovou majonézou

245 Kč

Antipasto Misto

Výběr prvotřídních italských mas a sýrů – parmská šunka, ventricina, bresaola,

burrata a parmazán, doplněné medem a čerstvým pizza chlebem, idealní pro 2 osoby

425 Kč

PASTE & RISOTTI

Lasagne alla Bolognese

Tradiční boloňské lasagne z čerstvých těstovin, tažené omáčky, bešamelu a parmazánu

275 Kč

Raviolaccio piemontese / Raviolaccio del Piemonte

Plněné ravioli s hovězím a vepřovým masem, na másle s redukcí fondo bruno a parmazánem

265 Kč

Tagliatelle s houbami / Tagliatelle funghi e salsiccia

Tagliatelle podávané v jemné smetanové omáčce s restovanými lesními houbami a kousky italské salsiccie.

Dochuceno bílým vínem, čerstvým tymiánem a parmazánem

255 Kč

Šafránové rizoto s flank steakem / Risotto allo zaFerano con flank steak

Krémové rizoto se šafránem, doplněné o šťavnatý flank steak a hovězí redukcí

385 Kč

Liškové rizoto s vepřovou panenkou sous-vide / Risotto ai finferli con filetto di maiale sous-vide

Krémové rizoto Carnaroli s lišky, parmazánem a bílým vínem, doplněné o panenku sous-vide

295 Kč

HLAVNÍ CHODY

Vepřová panenka / Filetto di maiale

Pomalu vařená metodou sous-vide, dokončená na grilu.

S pepřovou omáčkou a opečenými brambory grenaille s rozmarýnem

265 Kč

Pražma / Orata alla griglia

Dva filety z pražmy servírované na másle s čočkou beluga

295 Kč

Kuřecí supreme steak / Supreme di pollo

Šťavnatý pečený prsní steak s křídlem, servírovaný s voňavou pečenou kořenovou zeleninou

265 Kč

Flank steak / Flank steak sous-vide

Jemný flank steak připravený metodou sous-vide, podávaný s opečenými bramborami grenaille

ve slupce a bohatou omáčkou demi-glace

395 Kč

Medailonky z vepřové panenky / Medaglioni di maiale

Se sázeným vejcem, slaninkou, hranolky a demi-glace.

295 Kč

Steak Botanico

Svíčkový steak s restovanými žampiony, cherry rajčaty a bylinkovým máslem

485 Kč

Filetto al Pepe Verde

Steak z pravé hovězí svíčkové s jemnou pepřovou omáčkou a smaženými hranolky

595 Kč